cameronfootballacademy

Cameron football academy & Sport events

Jouw doel is ons doel. Gezamenlijk halen wij het uiterste uit jezelf.

Over ons

Cameron Football Academy! Een voetbaltechniekschool die de focus legt op de voetbal technische ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en revalidatie van een speler.

Onze ervaren trainers zijn sociaal en maatschappelijk onderlegt, waardoor plezier naast ontwikkeling voorop staat. Iedere trainer heeft z’n eigen specialiteit, hierdoor biedt Cameron Football Academy diversiteit in trainingen.

De basis van onze moderne techniektrainingen is geïnspireerd door de Wiel Coerver-methode en hierbij passen wij moderne techniekvormen met hedendaagse technologie toe.

In samenwerking met onze partners Mr. Roots & Fysiopraktijk T.I.M. bieden wij voor herstel of persoonlijke doelen op maat gemaakte trainingsschema’s en/of voedingsschema’s aan. Bij behoefte van de speler houden wij persoonlijke dossiers bij om zo de ontwikkeling het beste in kaart te brengen.

De trainingen worden afgewerkt bij de hoogst spelende club uit Leiden: F.C. Boshuizen. Cameron Football Academy en F.C. Boshuizen sluiten de handen ineen om sportieve en maatschappelijke resultaten te behalen met betrekking tot jeugd in gemeente Leiden.

Staff

Kevin Cameron

Trainer

Kevin Cameron is 31 jaar en speelde voorheen voor Vitesse Arnhem, HBS, Alphense Boys, s.v. DWO en is oud-jeugdinternational.

Edwin Sudibyo

Topsportbegeleider

Edwin Sudibyo is 25 jaar oud en is een keeper. Het grootste gedeelte van zijn jeugd speelde Edwin bij Ado Den Haag, daarna bij Alphense Boys. Edwin keept nu bij Jos Watergraafsmeer in de derde divisie.

Milan van Schaijik

Voedingsdeskundige

Milan van Schaijik is 26 jaar. Milan is oud voetballer van het eerste elftal van Alphense Boys en momenteel leefstijlcoach en opgeleid tot orthomoleculair diëtist. Milan neemt je op weg mee om alles te leren over een gezonde leefstijl zodat jij optimaal kunt presteren op het veld.

Lars van der Plank

Trainer

Lars van der Plank is 26 jaar oud. Lars is oud-speler van Alphense Boys, Sportlust ‘46 en voetbalt nu bij Sch'44

Voedingsspecialist

Voedingsspecialist

Voeding gaat gepaard met (top)sport, om zo het uiterste uit je lichaam te halen.
Mr. Roots, onze voedingsspecialist, verzorgt een voor jou op maat gemaakt voedingsschema. Zo genereren we extra vooruitgang in jouw ontwikkeling.

Cameron Football Academy zet zich maatschappelijk in om jongeren te stimuleren en te motiveren door middel van sportactiviteiten. Wij ondersteunen gemeentes, welzijnsorganisaties, stichtingen en particulieren bij het organiseren en coördineren van sportevenementen.

Voorstellen
Mijn naam is Milan van Schaijik, leefstijlcoach en diëtist. Een gezonde leefstijl is als een rode draad door mijn leven. Zo heb ik heel mijn leven het maximale uit mezelf willen halen op sportgebied. Ik realiseerde me snel dat een gezonde leefstijl, oftewel voeding, inspanning en herstel drie enorm belangrijke componenten zijn die de basis vormen om een (sport)prestatie te kunnen leveren. De kennis en ervaring draag ik graag uit. Het geeft mij enorm veel energie als ik het genot van een gezonde leefstijl kan delen met jou.
Relatie leefstijl naar sport
Een gezonde leefstijl vormt de basis om prestaties te kunnen leveren. Het vormt de basis om het maximale uit jezelf te kunnen halen. Het vormt de basis om je verder te ontwikkelen. En dit kun jij allemaal zelf ervaren met een steuntje in de rug van een leefstijlcoach en voedingsspecialist.

Begeleiding
Een leefstijlverandering klinkt mooi en blijkt in de praktijk een uitdaging. Gelukkig kun je ervoor kiezen om die uitdaging onder begeleiding te doen van een leefstijlexpert en voedingsspecialist. Gezond leven ervaar ik echt als een hobby. Het is voor mij een eer om jou datzelfde genot te laten ervaren. Ik garandeer je het succes van de leefstijlverandering.

122772451_175627447523803_5618143344093677055_n