cameronfootballacademy

Training

Bij Cameron Football Academy leer je alle vaardigheden die voor een goede voetballer van belang zijn. Denk maar aan snel voetenwerk, schijn- en passeerbewegingen, conditietraining enzovoorts. Ontwikkeling staat bij ons op nummer één.

Onze Academy is gespecialiseerd in de succesvolle Wiel Coerver-methode, waarbij de focus ligt op de individuele en specifieke techniektrainingen.
In samenwerking met T.I.M. Fysiopraktijk (ADO Den Haag) verzorgen wij een geheel stappenplan om jou wedstrijdfit te maken. Op de velden van F.C. Boshuizen in Leiden worden onze trainingen verzorgd. Wij overleggen met jou de tijden en dagen waarop jij wilt trainen.

Keeperstraining

Keepen is een vak apart. Bij Cameron Football Academy bieden we daarom aparte keeperstrainingen aan, verzorgd door onze keeperstrainer Edwin Sudibyo.

Bij Cameron Football Academy geloven we in de moderne keeper. De moderne keeper pakt niet alleen ballen. Hij voetbalt mee, anticipeert op het spel (denk aan het onderscheppen van een steekpass), en creëert aanvallende kansen voor zijn team.

Edwin leert jou de basisprincipes van het keepen, en alles wat jij nodig hebt om een complete, moderne keeper te worden. Zoals positionering, voetenwerk, hand-oogcoördinatie, duiken, (hoge) ballen pakken, meevoetballen, anticiperen en distributie.

Edwin heeft zelf het keepersvak van uitstekende keeperstrainers mogen leren. Onder andere René Stam (nu keeperstrainer en -coördinator van Ajax jeugdopleiding), Gianni Kamperveen (nu keeperstrainer van FC Utrecht 1), en Raymond Mulder (keeperstrainer en -coördinator van ADO Den Haag jeugdopleiding, voorheen van het eerste elftal). Edwin is nu gepassioneerd om zijn kennis en expertise over te brengen aan jonge talentvolle keepers als jij!