cameronfootballacademy

Cameron sport events

Cameron Sport Events houdt zich onder andere bezig met:
  • Het organiseren & coördineren van sportevenementen om jongeren uit verschillende gemeentes samen te brengen;
  • Het organiseren van creatieve beroepsmarkten & workshops voor middelbare scholen;
  • Het organiseren van naschoolse activiteiten voor iedere leeftijd. 

Cameron Sport Events zet zich op een creatieve manier in voor jongeren uit verschillende gemeentes. Wij organiseren evenementen in samenwerking met de desbetreffende gemeente, welzijnsorganisaties en partners. Ons doel is om de omgang in de wijken te verbeteren door middel van sportactiviteiten. De activiteiten worden op creatieve en innovatieve wijze georganiseerd en gecoördineerd. 

WhatsApp Image 2021-06-19 at 08.24.32

Ek straatvoetbal toernooi in gemeente Den Haag, in samenwerking met VÓÓR Welzijn.

Workshop Cameron Football Academy en Mr. Roots

Workshop: Gezonde voeding en lifestyle in de wijken Leidschenveen & Ypenburg

Gezond eten & een leefstijl is erg belangrijk voor iedereen. Cameron Sport Events werkt in de coronatijd samen met de jongeren aan de bewustwording van een gezondere toekomst. Voedingsspecialist Milan van Schaijik kookt samen met de jongeren gerechten zoals: Halal, groente, gezond, eenpansgerechten & wat toegankelijk is voor iedereen. Na afloop krijgt Iedereen een gezond receptenboekje en leuke sportoefeningen mee naar huis. Heb jij een leeftijd van 10 jaar t/m 18 jaar en zou je graag gezamenlijk sport activiteiten willen doen zoals: kickboksen, voetballen, fitnessoefeningen en veel meer. Meld je dan nu aan! Onze activiteiten vinden zich plaats op:
-Vrijdag 6 augustus 2021
Ypenburg 12:00uur – 15:00uur, Oeverwallaan 130, 2498 BK Den Haag
Leidschenveen 16:00uur – 19:00uur, Harriët Freezerhof 201, 2492 JC Den Haag
-Vrijdag 13 augustus 2021
Ypenburg 12:00uur – 15:00uur, Oeverwallaan 130, 2498 BK Den Haag
Leidschenveen 16:00uur – 19:00uur, Harriët Freezerhof 201, 2492 JC Den Haag
-Vrijdag 20 augustus 2021
Ypenburg 12:00uur – 15:00uur, Oeverwallaan 130, 2498 BK Den Haag
Leidschenveen 16:00uur – 19:00uur, Harriët Freezerhof 201, 2492 JC Den Haag

Summer of Sport 2021

In de zomervakantie en coronatijd organiseert Cameron Sport Events in de gemeente Den Haag sportactiviteiten. In samenwerking met VÓÓRWelzijn worden er diverse sportactiviteiten aangeboden in het stadsdeel met de meeste jongeren, de wijken Leidschenveen en Ypenburg.
Onze acitiveiten zijn er vanaf zaterdag 3 juli 2021 t/m woensdag 25 augustus 2021. Elke week op maandag, woensdag en zaterdag organiseren wij leuke diverse acitiviteiten zoals: Voetbaltoernooitjes, basketbal, boksen, kickboksen, skaten en nog veel meer.
Op de locatie Leidschenveen, Eendenplein, beginnen wij om 15:30 t/m 17:30. Op de locatie Ypenburg, Oeverwallaan, starten wij om 18:30 t/m 20:30. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan onze sportactiviteiten?

Cameron Football Academy Summer of sport 2021

Cameron Sport Events richt zich op:

Gemeentelijke welzijnsdoelen

In samenwerking met de gemeente en partners organiseren en coördineren wij evenementen die aansluiten bij het welzijnsdoel van de desbetreffende gemeente.​

Sport en beweging

Door middel van sportevenementen en trainingen stimuleren en motiveren wij jongeren om actief te blijven.

Creatieve beroepsoriëntatiemarkt

Wij willen het toekomstperspectief voor jongeren vergroten door een bredere kijk te bieden op de veranderende arbeidsmarkt.​

Betrokkenheid bij wijkproblemen

Door onze samenwerking met pedagogische medewerkers krijgen wij een beter beeld van de wijkproblemen, om deze vervolgens aan te pakken.

Stageplekken voor scholieren en studenten

Door een nauwe samenwerking met ondernemers kunnen wij jongeren leuke stageplekken aanbieden. Wij ondersteunen tijdens het hele proces.

Naschoolse activiteiten

Onze sportbegeleiders bieden basisscholen naschoolse activiteiten aan om kinderen op leuke wijze in contact te laten komen met sport en beweging.​

Gezonde leefstijl

Naast sport en beweging focust Cameron Sport Events zich op een gezonde voeding onder jongeren. Onze voedingsspecialist geeft interessante workshops voor ouders en jongeren rondom een gezondere leefstijl en eetgedrag.​

Preventief handelen voor sociale verbinding in de buurt

Door de sociale verbinding met jongeren handelen we preventief tegen criminaliteit. Op deze manier worden buurtproblemen makkelijker in kaart gebracht bij de gemeente. Tijdens onze evenementen zijn er positieve rolmodellen aanwezig die de jongeren kunnen bereiken en inspireren.

Onze Partners